MASTERCLASS ”HET MENTALE GAMEPLAN”

In een intensieve training geef ik je alle handvatten om een einde te maken aan twijfel, een slechte concentratie, onzekerheid, frustratie of angst voor een misslag. Al deze negatieve emoties hebben ontzettend veel impact op onze golf prestaties, hoe goed je ook bent. Toch hebben weinig golfers een structuur om zichzelf hierin te verbeteren en te trainen. En dat terwijl bijna elke golfer een duidelijk tactisch speelplan heeft en een aanpak voor alle verschillende speltechnieken.

Een compleet mentaal plan van aanpak 

Tijdens de masterclass leer ik je de 3 mentale routines in golf; de shotroutine, post-shot routine en in between shots routine. Samen werken we de routines persoonlijk voor je uit in een mentaal speelplan en trainen we vervolgens de routines in de praktijk. Na afloop beschik je over simpele handvatten en oefeningen om jezelf mentaal te kunnen blijven trainen. Hierdoor kun je met meer vertrouwen, focus en overtuiging spelen.

Aanvullende informatie

De workshop zal plaatsvinden op Golfclub Houtrak en wordt gegeven in een groep van minimaal 4 en maximaal 10 personen. Door een gerichte groepsinstructie met individuele oefeningen krijg je veel persoonlijke handvatten en aandacht. Een duidelijk theoretisch kader gekoppeld aan praktijkgerichte oefeningen zorgen ervoor dat je ook na afloop van de Masterclass jezelf kunt blijven verbeteren en ontwikkelen.

Investering & inschrijven

De investering bedraagt €75,- p.p. Inschrijven kan via de inschrijfmodule onderaan deze pagina. In de week van de Masterclass volgt nog een mail met aanvullende informatie 

Een uitgewerkt mentaal speelplan

Speel met meer zelfvertrouwen, focus en overtuiging

Praktijktesten en oefeningen om te presteren onder druk

AANKOMENDE MASTERCLASSES

”Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

– Floris Vos –

CONTACT

Floris Vos

Statenlaan 12F
3051HN Rotterdam

06-12526032 | floris@vosgolf.nl

KvK 24442439 0000
BTW NL002176704B51

FLORIS IS AANGESLOTEN BIJ

SOCIAL MEDIA