THE MIND IS A MUSCLE THAT NEEDS TO BE TRAINED

Mentaal sterk zijn is niet iets wat je overkomt, het is iets wat je moet trainen. Net als het trainen van spieren in de sportschool. Het werkt simpel, als je jezelf op de juiste manier belast wordt je sterker. Ik heb een manier van trainen ontwikkeld waarbij je doormiddel van speciale testen onder druk leert trainen om te denken en handelen zoals je wilt tijdens de wedstrijd. Tijdens mijn trainingen geef ik handvatten en oefeningen waarmee je de juiste mentale vaardigheden ontwikkeld om met zelfvertrouwen en overtuiging te kunnen spelen. 

Ik geloof dat mentale weerbaarheid vooral in de praktijk wordt ontwikkeld op de plek waar het allemaal gebeurt. Dit is dan ook de reden dat bijna al mijn trainingen plaatsvinden op de baan of coaching tijdens toernooien. Deze aanpak geeft golfers zelfvertrouwen en controle over zichzelf en hun prestaties zodat ze hierop kunnen vertrouwen tijdens de wedstrijd.

Als mental coach werk ik al jaren met verschillende tourprofessionals, talenten en topamateurs. Met hen behaalde ik verschillende internationale overwinningen en overwinningen in nationale kampioenschappen.

Westrijdgerichte trainingen om te kunnen presteren onder druk

Minder last van spanning, angst en onzekerheid

Meer focus, zelfvertrouwen en controle over je techniek

Ben jij geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen? Plan nu een kennismakingsgesprek in!

 

  • Hierbij bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we dat kunnen aanpakken. Ik werk altijd met een plan van aanpak en trainingsprogramma. Tijdens het gesprek laat ik je zien hoe dat werkt.
  • Het gesprek kan eventueel samen met je coach(es) of ouders plaatsvinden.
  • Ik stimuleer altijd een samenwerking met alle betrokkenen omdat ik denk dat je samen meer kunt bereiken.

”Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

– Floris Vos –

DIENSTEN & TARIEVEN

Ik heb interesse in:

13 + 8 =

CONTACT

Floris Vos

Statenlaan 12F
3051HN Rotterdam

06-12526032 | floris@vosgolf.nl

KvK 24442439 0000
BTW NL002176704B51

FLORIS IS AANGESLOTEN BIJ

SOCIAL MEDIA