VERLEDEN

Als 6 jarig jongetje ging ik al met mijn ouders mee naar de golfbaan. Ik had een succesvolle periode als jeugdamateur waarin ik diverse nationale jeugdtoernooien won. Mijn droom was de beste golfer in de wereld worden, tot ik er rond mijn 18e achter kwam dat de aansluiting naar de echte top te groot was. Daarom begon ik in 2006 aan de opleiding tot golfprofessional. Mijn missie: de beste worden in mijn vak en met de beste golfers samenwerken! In 2009 werd ik de jongste PGA-A professional van die tijd en ben ik steeds meer gaan werken met jeugdtalenten.

In deze periode ben ik me ook gaan richten op het mentaal coachen van betere, ambitieuze golfers. Ik volgde verschillende psychologie opleidingen waaronder positieve Psychologie, NLP en differential learning. Hierin verzamelde ik handvatten om golfers beter te laten presteren onder druk. De afgelopen jaren heb ik me verder gespecialiseerd in prestatietraining en heb ik een methode ontwikkeld om spelers in de praktijk gericht te trainen richting topprestaties.

HEDEN

Ik werk intensief samen met diverse Nederlandse topspelers en jeugdtalenten. Met hen ben ik in staat de link te leggen tussen technische en mentale vaardigheden. Mijn overtuiging is dat een goede techniek en mentale kracht het beste in de praktijk te trainen is. Op de juiste manier leren denken en handelen in de situatie waar het allemaal gebeurt. Deze aanpak geeft golfers zelfvertrouwen en controle over zichzelf en hun prestaties zodat ze hierop kunnen vertrouwen tijdens de wedstrijd.

TOEKOMST

Golf wordt steeds meer een sport voor atleten. De moderne golfer is fysiek en mentaal afgetraind. Je moet de bal steeds verder en constanter kunnen slaan en vier dagen lang onder grote druk presteren. Een ware uitputtingsslag. De golfer van de toekomst is hierop voorbereid. Mijn doel is om talenten en (top)golfers optimaal klaar te stomen voor de toekomst. Dit vraagt om het trainen van een combinatie tussen technische, fysieke en mentale aspecten. Hiervoor ben ik mezelf continue aan het ontwikkelen door middel van studie, bijscholing en de samenwerking met specialisten en coaches op het hoogste niveau.

CONTACT

Floris Vos

Statenlaan 12F
3051HN Rotterdam

06-12526032 | floris@vosgolf.nl

KvK 24442439 0000
BTW NL002176704B51

FLORIS IS AANGESLOTEN BIJ

SOCIAL MEDIA